OVER LEVELFIT ENSCHEDE

Personal trainer Enschede

Personal training en leefstijlcoaching: waarom zit jij goed bij LevelFit?

Personal trainer, Fysiotherapeut & Meer

Bij LevelFit Enschede word je voor optimaal resultaat geadviseerd door een gediplomeerd:

  • Personal trainer (AALO, 2015)

  • Fysiotherapeut (Saxion, 2015)

  • Voedingsdeskundige (Civas, 2017)

  • Leefstijlcoach (blcn, 2021)

FUN

100

FOOD

100

FIT

100
Personal trainer Enschede

Een alternatieve benadering bij personal training

Marlies de Ruiter
Marlies de Ruiter
– Personal trainer (AALO)
-Voedingsdeskundige (Civas)
– Fysiotherapeut (Saxion)

”Ik vertel jou niet dat je niet mag snoepen en dat je moet gaan sporten. Dat weet je zelf ook wel.

Ik zoek naar de oorzaak achter dat snoepen en niet sporten en help jou met kleine stapjes naar een duurzaam resultaat; een leefstijl met meer energie, lekker in je vel zitten en het leiden van een waardevol leven”. Naar een gezonde leefstijl en/of afvallen met succes, daar gaan we voor!

Er zit altijd een reden achter waarom jij je niet aan je voornemens kunt houden. Voorbeelden kunnen zijn: stress, emoties, luiheid (soms heel simpel dus), slapeloosheid of omgeving. Samen met jou zoek ik naar de aspecten die we aan kunnen pakken zodat de basisvoorwaarden voor een gezonde leefstijl en het afvallen goed zijn.

Personal trainer Enschede

KIJK NU NAAR ONS AANBOD !

Personal training: waarom bij LevelFit Enschede?

Het is best lastig om jouw doelen te behalen in je eentje. Dat heb ik de afgelopen jaren zelf ook wel gemerkt. Ik zal jou hieronder uitleggen hoe ik erbij ben gekomen om personal training te gaan geven en wat mijn motivatie is om jou te helpen naar die gezonde leefstijl.

Mijn eigen struggle

Dit is ontstaan doordat ik zelf al jaren in gevecht ben geweest met mijn energieniveau en mijn gewicht. Van jongs af aan heb ik geworsteld met mijn gewicht, het afvallen en mijn geestelijke welzijn. Door een flink aantal tegenslagen in het leven kreeg ik moeite met het stabiliseren van mijn eetgewoonten op de emotionele momenten. Het werkt namelijk vaak samen. Zit je lekker in je vel, dan gaat het gezonde eten vaak ook beter. Gaat het gezonde eten en bewegen goed, dan gaat het emotioneel ook vaak beter met je. Geef maar toe; het voelt toch veel beter wanneer je een dag keurig netjes de ‘’goede’’ dingen hebt gegeten dan wanneer je wéér bent gezwicht voor die koekjes, die hamburger of die wijntjes op het terras?

Het is moeilijk om een goede balans in het leven te vinden, zeker als er negatieve emotionele factoren meespelen. Maar zelfs met die meespelende factoren is het haalbaar om gezonder te leven en je beter over jezelf te voelen. Dit is iets dat ik persoonlijk heb ervaren en iets dat ik wil delen met anderen zodat zij dit ook kunnen ervaren.

Ik heb zelf nooit personal training gehad, maar dat is puur omdat ik zelf mijn leven een positieve draai wist te geven. Nu train in consequent zelf en blijf ik nieuwe doelen stellen voor mijzelf.

Het doel van personal training bij LevelFit Enschede

Het doel? Positiever in het leven staan, algeheel energieker zijn en een goed gevoel over jezelf hebben. Het hoofddoel hier is niet per se het afvallen zelf of gewichtsafname, iets dat 90% van de Nederlandse bevolking wel zou willen. Dat vind ik te simpel. Ik ga voor algeheel welzijn, trots op jezelf zijn, ongeacht je lichaamsbouw en het belangrijkste doel; tevreden met jezelf zijn en lekker in je vel zitten! Ik wil graag een betaalbare personal trainer zijn voor jou, jou helpen met het afvallen en jou dingen leren over voeding en gezondheid. Daarom ben ik een personal trainer geworden. Zodat jij makkelijk gewicht kunt verliezen en op een simpele wijze een gezondere en fittere leefstijl kunt bereiken.

Ben je het met mij eens of heb je vergelijkbare doelen, maar weet je alleen niet goed waar en hoe te beginnen met het behalen van deze doelen? Dan ben je bij mij voor betaalbare personal training aan het juiste adres!

CONTACT

Personal trainer Enschede